زاگرس نیوز اخبار حوزه زاگرس مركزی بخصوص حوزه شهرستان ملایر و نواحی پیرامونی را پوشش می دهد

بهداشت غذایی همدان بالاتر از میانگین كشوری است

نویسنده :سردبیر خبر
تاریخ:شنبه 18 تیر 1390-04:10 بعد از ظهر

رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای استان همدان گفت: بهداشت مراكز تهیه و توزیع مواد غذایی در استان، از شاخص میانگین كشوری بالاتر است.

مجید كیامنش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان در زمینه وضعیت و نحوه بازرسی از مراكز تهیه و توزیع مواد غذایی اظهار داشت: طبق آیین‌نامه ماده 3 امر بازرسی مراكز تهیه و توزیع موادغذایی باید هر فصل یك بار به صورت جامع و كامل انجام گیرد.

وی با بیان اینكه عمده بازرسی‌ها از مراكز اماكن به سه قسمت رعایت بهداشت فردی، رعایت بهداشت محل كسب و كار و رعایت بهداشت لوازم و ابزار كار تقسیم می‌شود، افزود: بازرسی‌هایی كه انجام می‌شود، روتین است اما در برخی از فصول این نظارت‌ها بازرسی‌ها را تشدید كرد.

رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای استان گفت: تیم تشدید كنترل در همه ایام سال به صورت همیشگی فعال است و در صورت نیاز وارد عمل می‌شود.
وی با اشاره به افزایش تعداد بررسی‌ها از برخی مراكز در مناسبت‌هایی نظیر ماه رمضان ابراز داشت: تمركز عمده ما در این ماه مبارك روی قنادی‌ها و شیرینی‌پزی‌ها است و در این ماه حتی ممكن است هفته‌ای یكبار یا حداقل 15 روز یك‌بار نیز امر بازرسی، انجام شود.

كیامنش گفت: در صورت اطلاع از عدم رعایت بهداشت یك مركز گاهی اوقات پیش می‌آید كه در یك روز، دوبار از یك قنادی بازرسی صورت می‌گیرد كه در این به دلیل مهم بودن و نیز وضعیت شرایط كار است.
وی در ادامه در ارتباط با وضعیت بهداشتی مراكز تهیه و توزیع مواد غذایی استان همدان، خاطرنشان كرد: در این زمینه از نظر بهداشتی ما از شاخص و میانگین كشوری نیز بالاتر هستیم و وضعیت مطلوبی داریم.

رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای استان با بیان اینكه رعایت بهداشت فردی، اماكن عمومی و لوازم كار طبق آیین‌نامه ماده 13 بررسی می‌شود، افزود: بنابر این بررسی‌ها محرز شده كه ما در همدان از میانگین شاخص كشور بالاتر هستیم و خطری از این نظر متوجه ما نمی‌شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: در فصول گرم مانند تابستان كه مردم بیشتر به استخرها روی می‌آورند این مكان‌ها را به صورت ویژه‌تری زیر پوشش و بازرسی قرار می‌دهیم.

كیامنش ادامه داد: نمونه‌برداری از آب استخرها در رابطه با بیماری‌های باكتریایی و همچنین كلرسنجی آب آنها به صورت روزانه صورت پذیرفته و ثبت می‌شود تا از نظر بهداشت استخرها مشكلی وجود نداشته باشد.
وی تصریح كرد: انجام آزمایشات مربوط به استخرها در آزمایشگاه شیمیایی در همدان را نیز حدود یك ماهی است كه با برنامه انجام می‌دهیم.

رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای استان خاطرنشان كرد: در ارزیابی و بازرسی مراكز مختلف در زمینه صلاحیت بهداشتی در صورت مشاهده عدم صلاحیت در یك مورد، در بازرسی آنها می‌نویسیم كه "فعلا " صلاحیت بهداشتی ندارد " چرا كه این واحد پس از رفع مشكل دوباره صلاحیت ادامه كار را دارد.
وی تصریح كرد: یك مكان كاملا بهداشتی كه صلاحیت بهداشتی نیز برایش صادر شده ممكن است در زمانی با رعایت نكردن چند ماده از آیین‌نامه مجدداً صلاحیتش را از دست بدهد.
كیامنش افزود: اگر در بازرسی متصدی مركز یا مغازه‌ای به عنوان متخلف شناخته و به دادگاه معرفی شود در طی این معرفی به دادگاه ممكن است تعطیلی و پلمب نیز صورت بگیرد كه در صورت حل مشكل مركز دوباره باز شده و به فعالیت می‌پردازد.

منبع: خبرگزاری فارس




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 




Admin Logo
themebox Logo



شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات